Educació canina a domicili

Escrit per Super User on . Posted in contenido (cat)

En les sessions a domicili, es treballen específicament els comportaments que suposen un problema per a la convivència diària i que la persona responsable del gos necessita solucionar.

La primera sessió és gratuïta i consisteix en una entrevista per tal de conèixer al gos, saber quin és el problema, les expectatives de la persona o persones responsables, la disponibilitat horària per posar en pràctica els exercicis que es treballaran, i resoldre dubtes. A partir d’ aquesta informació, es fa una programació de les sessions, normalment una a la setmana en horari a convenir, i es fa un seguiment de l’ evolució del gos.

És fonamental tenir en compte que, probablement, caldrà canviar rutines i maneres de relacionar-se amb l’ animal, la implicació de les persones que hi conviuen és bàsica.

Si no partim de la base que el problema és de tothom, i no solament del gos, que les persones que conviuen amb ell també tenen la seva part de responsabilitat en els canvis que esperem en el seu comportament, els resultats poden no ser satisfactoris.

Si tens alguna consulta, dubte o comentari, posa’t en contacte amb mi!