Classes en grup

Escrit per Super User on . Posted in contenido (cat)

Les classes en grup són mini cursos de 4 sessions, amb un màxim de 4 goss@s, en les quals treballarem consignes bàsiques com una crida fiable, passejar sense fer estrebades, el “quiet” i que no agafi menjar del terra. També aprendrem com reforçar el vincle i conceptes fonamentals de comunicació canina.

Les sessions tindran una durada d’ una hora, es faran en espais a l’ aire lliure i seran entre dilluns i divendres, un cop a la setmana. El dia i l’ horari es concertaran amb el grup.

Treballar en grup té molts avantatges, podem destacar, per exemple, que els goss@s s’ acostumen a estar amb d’ altres, treballem l' autocontrol i l' espera o que els seus humans responsables comparteixen i aprenen de la resta, però cal tenir present que no es tracta d’ una activitat per modificar conductes concretes. En moltes ocasions s’ ha caigut en l’ error de treballar conductes no desitjades i/o problemàtiques incidint en l’obediència bàsica, això, al meu parer, és un error. En molts comportaments no desitjats, trobem una base d’ estrès, pors i/o inseguretat en el gos, cal partir d’ aquesta situació i treballar-la per tal d’ ajudar-lo a gestionar aquestes emocions i fer front als estímuls que les generen. Amb l’ obediència bàsica potser aconseguirem que el gos no faci una conducta concreta ( per exemple, bordar a les persones) però, si no treballem la causa del comportament, aquest queda latent i és molt possible que sorgeixi per una altra banda.

Si t´interessen les classes en grup i tens algun dubte, posa’t en contacte amb mi i en parlem!