Qui sóc?

Formació en l' àmbit caní

• Tècnica en Teràpies Assistides amb Gossos. UB 2010/2011

• Curs Educació Canina en Positiu i Etologia de 120 hores. Single Track Juliol 2015

• Curso Adiestramiento Profesional y Técnico en Gestión del Comportamiento de 120 h. Educan Desembre 2015

• Taller teòric-pràctic Primers Auxilis de 4 h amb Mariona Monrós. Zendog educación Canina. Juliol 2014

• Curs Iniciació Do As I Do, primer nivell. Ludocan. Octubre-Desembre 2014

• Curs Nose Work . Ludocan, 2014-2105

• Assistència al seminari Los 20 principios que todo entrenador de animales debe saber, impartit per Roger Abrantes. Setembre 2015.

• Curs de Gossos Tímids i Insegurs, de 8h. Udols. Octubre 2015

• Curs de Gossos reactius de 10h. Ludocan Novembre 2015

• Assistència al seminari TTouch Companion Animal Workshop, impartit per Robyn Hood. Octubre 2016.

Assistència al seminari Inteligencia Olfativa, impartit per Anne Lill Kvam i organitzat per Canidos. Desembre 2016.

· Assistència al seminari Técnicas de Modificación de Conducta para profesionales, impartit per Mariona Monrós i organitzat per Natural Gos a Cànoves. Febrer 2017.

Assistència al seminari Miedos, Fobias y Ansiedad, impartit per Mariona Monrós i organitzat per Natural Gos a Cànoves. Abril 2017

Assistència al seminari Frustración y Control de Impulsos, impartit per Mariona Monrós i organitzat per NaturalGos a Cànoves. Abril 2017

Formació acadèmica

sóc llicenciada en Pedagogia Terapèutica per la UB. Els meus estudis i experiència com a pedagoga proporcionen un valor afegit al desenvolupament de la meva tasca d' educadora canina. Com a pedagoga, sóc molt didàctica a l' hora d' explicar les coses, i penso que és important entendre el per què de les conductes dels nostres gossos.

Considero fonamental la comunicació entre gossos i persones, comunicació que ha de ser bidireccional.

Línia de Treball

La meva filosofia es basa en el respecte mutu i la comprensió de les necessitats del gos i el seu llenguatge, per tal d' assolir el seu benestar. Aquestes necessitats no es limiten a una bona alimentació, passeig i control veterinari, també cal tenir en compte el seu euqillibri emocional. Un gos amb les seves necesitats cobertes és un gos feliç i equilibrat, física i emocionalment, que proporciona a les persones amb les que conviu moltes satisfaccions.el punt de partida, ja sigui en l' educació a domicili, els tallers o a les classes en grup, és que cada persona forma un equip amb el seu gos, per la qual cosa cal un vincle estret i una bona comunicació. Aquestes són les claus, també, per a una bona obediència bàsica.

En què es basa la meva forma de treballar?

a) L' aprenentatge : ensenyem als gossos...però hem de ser capaços d' acceptar que també n' aprenem, d' ells!

b) Comunicació bi direccional : hem de tenir la capacitat d' entendre què ens diu el nostre gos, què ens està comunicant amb la seva actitud o comportament, a més d' esperar que ens entengui a nosaltres.

c) Empatia : hem de saber posar-nos en el lloc del gos.

d) respecte pel gos i les seves necessitats, com espècie i com a individu. Així doncs, com podeu deduir, la meva tasca no solament s' enfoca cap als gossos, sinó també cap a les persones.

ENSENYAR POT SER DIVERTIT, no solament per al teu gos, també per a tu!