APRÈN A COMUNICAR-TE AMB EL TEU GOS!
DESCOBRIRÀS TOT UN MÓN I L' APRENENTATGE SERÀ MUTU


Laura i_Tara2

Hola! Em dic Laura, sóc Educadora Canina, Tècnica en Teràpies Assistides amb Gos i cofundadora de la Plataforma ciutadana espaigosbcn. Una de les meves fites és millorar la convivència entre persones i gossos. Donat que, al meu parer, no existeix una fòrmula magistral per a tot, la meva formació és una mica eclèctica, he volgut conèixer diferents punts de vista perque penso que de tot i de tothom se'n pot aprendre, encara que no coincideixi amb el nostre criteri.


Tara feli_PNG

Filosofia de treball La meva prioritat sempre és el benestar de l' animal. Un gos equilibrat i feliç és la millor garantia per a una relació sana, positiva i satisfactòria entre el gos i la seva família humana, facilita una bona convivència i redueix l' aparició de conductes no desitjades.

 

El meu objectiu Proporcionar-te les eines i estratègies necessàries per tal que tu i el teu gos o gossa formeu un equip, que hi hagi comunicació i un vincle fort. Aquesta és la base per a una bona obediència bàsica i una convivència sana i gratificant.

interrogant3


   Educación canina?...pero...jo busco un ensinistrador...

          Veiem la diferència! segueix llegint